Veel arbeidsintensief fabriekswerk kan in een lagelonenland voor veel minder geld worden uitgevoerd dan hier in Nederland. Voor veel bedrijven, zoals een ervaren lasbedrijf, is een vestiging in het buitenland dan ook zeker de overweging waard. Wanneer metaalbewerkingswerkzaamheden worden uitbesteed aan een bedrijf in een lagelonenland, is het mogelijk tot wel 50% op de kosten te besparen. U kunt bijvoorbeeld het zandgieten uitbesteden aan een bedrijf in China, India of Pakistan. De lage lonen zorgen voor een gunstige productprijs én voor een lagere investering in het benodigde gietgereedschap. Daardoor wordt zandgieten aantrekkelijker, waar dat normaal juist duurder is dan verspanen of lassen. U hoeft de uitbesteding niet zelf te regelen. Dat kunt u laten regelen door een outsourcing specialist.  

 

Snelle levertijd na uitbesteding zandgieten aan lasbedrijf

Het uitbesteden van professioneel zandgieten aan een lasbedrijf in het buitenland kan u als ondernemer een flinke slok op een borrel schelen. Nadeel is echter dat het wel langer duurt voordat uw producten geleverd worden. Dit is natuurlijk vervelend als u producten snel nodig heeft. Gelukkig bestaat hier een oplossing voor. U kunt een outsourcing specialist inschakelen die voor u het geschikte lagelonenland en het geschikte lasbedrijf vindt. Als u graag een snelle levertijd wilt, kan het bedrijf bijvoorbeeld kiezen voor een Europees lagelonenland, zoals Polen. U profiteert dan nog steeds van flinke kostenbesparing op het zandgieten en kunt tegelijkertijd rekenen op een snelle levertijd.

 

Engineering en uitbesteding van werkzaamheden aan lasbedrijf

Werk uitbesteden aan lagelonenlanden is al jaren een populaire maatregel om de kosten van personeel en arbeid omlaag te krijgen. Het opzetten van een productielocatie in een lagelonenland is echter lastig zonder specialistische kennis. Zo moet een bedrijf voldoende kennis hebben van outsourcing en de kostenbesparing die het oplevert. Het komt echter ook goed van pas als het bedrijf voldoende kennis heeft van de productie van uw producten. Een specialist op het gebied van de uitbesteding van materiaalbewerkingen, zoals zandgieten, kan bijvoorbeeld ook uw producten beoordelen en de productietechnieken kritisch analyseren. Dit kan ook bijdragen aan kostenbesparing. Door middel van engineering én uitbesteding kan uw product zeer voordelig worden geproduceerd bij een lasbedrijf in een lagelonenland.

Bezoek de website voor meer informatie :