Heeft u een eigen kapperszaak? Zorg er dan voor dat u het kappers kassa programma van Tanworld heeft! Dit is een programma waarmee u alles kunt regelen van administratie tot afsprakenboek. De hard- en software wordt op locatie geïnstalleerd en gebruiksklaar gemaakt. Het kassasysteem kan afgestemd worden op uw wensen als kapper. Ook wordt er rekening gehouden met de uitstraling van uw kapsalon en kunt u het kappers kassa programma flink uitbreiden.  Zo kunt u een interactief klantenscherm, klantenpassen, cadeaubonnen en een reclamescherm creëren. Het kassasysteem voor een kapper van vanBeurden is echt maatwerk en wordt afgestemd op uw onderneming!

Snel en gemakkelijk uw marketingtools beheren in een speciaal kassasysteem voor u als kapper

Heeft u moeite met het beheren van uw marketingtools? Een kappers kassa programma biedt uitkomst. Tanworld is het perfecte kassasysteem voor de professionele kapper. U kunt met de speciale marketingtools module sms- en emailberichten versturen. Maar ook afspraakbevestigingen, – herinneringen, verjaardagsmailtjes, nieuwsbrieven, enquêtes en welkomstberichten verzenden. Alles doet u dus met dit ene kappers kassa programma, dat wilt u toch ook?! Maak eenvoudig een afspraak en wij komen het kassasysteem voor een kapper bij u op locatie installeren. Het systeem is altijd uit voorraad leverbaar en u betaalt een vaste prijs per maand. Eenvoudig de marketingtools beheren en makkelijk afrekenen doet u met een kappers kassa programma!

Met het administratiepakket maakt u uw kappers kassa programma compleet!

Ga voor een totaalpakket en kies voor de hoge kwaliteit van het kappers kassa programma van Tanworld. Dit pakket is helemaal aan te passen, zodat het perfect aansluit bij uw wensen. Zo kunt u kiezen voor de administratie software van Tanworld. Met deze software is uw boekhouding altijd accuraat en up-to-date. De krachtige rapportagetools geven u altijd een duidelijk overzicht in uw administratie. Ook is de software direct gekoppeld aan uw kassasysteem als kapper, agenda en eventuele marketingtools. U kunt de module gebruiken voor bijvoorbeeld product-, klanten-, werknemers- en voorraadbeheer. Maar ook voor facturatie en het beheren van de leveranciers. Het administratiepakket maakt uw Tanworld kappers kassa programma nog completer!  

Bezoek de website voor meer informatie :