The fine liner
Winkelen

Maastricht een leuke stad bij uitstek

Maastricht is de uitgaanstad bij uitstek. Overal vindt u vele bars en eetcafés met gezellige terrasjes waar het heerlijk vertoeven is. Ook op het culinaire gebied komt iedereen aan zijn trekken. U vindt hier restaurants die gerechten uit alle delen van de wereld op hun menukaart hebben staan. Natuurlijk heeft Maastricht een groot aanbod van allerlei verschillende winkels voor de winkelliefhebbers onder u.

Maastricht is ook de tweede monumentenstad van Nederland. Ben je avontuurlijk ingesteld en niet bang in het donker? Waag je dan eens in de stille donkere grotten van de Sint-Pietersberg, een echte aanrader! Bezoek ook de Kazematten. Dit netwerk van gangen is ontstaan tussen 1575 en 1825 en waren in gebruik tijdens de belegering van de stad. Ook zijn er diverse Sexshop Maastricht dit is voor mensen die er behoefte aan hebben.

Ook een aanrader is de stadswandeling met een ervaren gids die u alles verteld over de geschiedenis van de stad Maastricht.
Kortom Maastricht in een levenslustige stad met een perfecte combinatie van avontuur, geschiedenis en het bruisende uitgaansleven.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.linkstoevoegen.nl/