Bent u al bekend met Picanha vlees? Dit is uitermate geschikt voor iedere barbecue. Picanha vlees wordt vaak gezien als een ware luxe. De reden hiervoor, is dat het vlees vaak lastig te krijgen is. Zo vindt u het niet altijd terug bij uw lokale slager. Picanha vlees, ook wel staartstuk genoemd, is een vrij onbekende vleessoort afkomstig uit Zuid-Amerika. Gelukkig hoeft u het vlees zo ver niet te zoeken. U bestelt het bij een specialist als Beef&Steak al binnen enkele muisklikken. Ga bijvoorbeeld voor de USA Grain Fed Picanha of de Aberdeen Angus Picanha om uzelf en uw gasten écht te verwennen. Bereid het vlees in de oven óf gril het op de barbecue. Wilt u uw gasten ook nog verwennen met andere stukken vlees? Met Boston Butt en spareribs zit u altijd goed.

Met genoeg geduld bereidt u de lekkerste Boston Butt

Bij ieder gerecht is vlees haast niet weg te denken. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Lijkt het u heerlijk om binnenkort zelf Boston Butt te gaan bereiden op de barbecue? Dan hebben wij een belangrijke tip voor u: heb geduld. Dit heerlijk malse vlees is op zijn lekkerst wanneer het langzaam gegaard is op een barbecue of in een oven. Het principe werkt eigenlijk hetzelfde als bij draadjesvlees. Door de langzame garing op lage temperatuur verandert het aanwezige collageen in gelatine. Hierdoor wordt het vlees zo zacht dat u het gemakkelijk met twee vorken uit elkaar trekt. De temperatuur van het vlees mag niet boven de 120 graden Celsius uitkomen. Voor het maken van pulled pork moet u minstens 6 uur uittrekken. Heeft u echter een groot stuk vlees? Dan kost het meer tijd, soms wel 16 uur. Het duurt even, maar dan heeft u ook wat! En zoekt u nog naar lekker vlees om uw barbecue avond compleet te maken? Met Picanha en verschillende soorten spareribs zit u sowieso goed.

Welke verschillende soorten spareribs zijn er allemaal?

Allerlei vleessoorten onder één dak. Dat is wat u bij dit bedrijf kunt verwachten. Wanneer u regelmatig spareribs eet, heeft u vast al gemerkt dat u vaak spareribs kunt bestellen in verschillende smaken. Lokaal of exotisch vlees en van een zoete tot een kruidige smaak, de kanten die u op kunt met spareribs zijn oneindig. Als ware sparerib liefhebber wilt u ze vast allemaal proberen. Daarom kunt u bij een specialist als Beef&Steak spareribs in alle denkbare smaken en soorten. Zo zijn er de typisch Amerikaanse St. Louis buikspareribs, Baby Back ribs, Iberico ribs en natuurlijk de traditionele Hollandse ribs. Heeft u moeite met kiezen? Speciaal voor deze situatie heeft de specialist een starterkit samengesteld. Met deze kit ontvangt u verschillende soorten ribs, saus en rubs. Wist u dat u naast spareribs ook andere soorten luxe vlees kunt bestellen? Wat dacht u bijvoorbeeld van Picanha vlees of Boston Butt?