Heeft u tijdens een heerlijke vakantie in Amerika een mooie Amerikaanse auto gezien, die u wel in Nederland wil importeren? Bent u dan op de hoogte van de procedure om de auto te importeren? Marlog Car Handling helpt u graag. Als een van de meest betrouwbare auto import bedrijven in Nederland regelen zij graag het volledige transportproces voor u, inclusief alle procedures die nodig zijn om een buitenlandse auto naar Nederland te importeren. Efficiënt een auto importeren met Marlog Car Handling? Laat het regelen door de specialist. U betaalt hiervoor een duidelijke all-in prijs. De kosten kunnen in veel gevallen laag gehouden worden. Voor deze lage prijs voert de specialist Handling de gehele procedure uit zoals u dat wenst. 

De procedure tijdens het importeren van een Amerikaanse auto

De benodigde importvergunning en het Nederlandse kenteken wordt ook vakkundig verzorgd door de specialist. Het Nederlandse kenteken wordt uitgegeven door de RDW, de Rijksdienst voor het Wegverkeer. De RDW onderzoekt onder andere of de auto voldoet aan milieueisen om de weg op te mogen. Deze milieueisen zijn ook belangrijk voor het vaststellen van de BPM. Nadat de BPM is betaalt ontvangt u het kentekenbewijs. Marlog Car Handling helpt u graag bij alle procedures. Dus wilt u een Amerikaanse auto importeren? Kies voor dé specialist!

Een Amerikaanse auto importeren? Kies voor de specialist!

Heeft u een schitterende Amerikaanse auto op de kop kunnen tikken en wilt u deze auto importeren in Nederland? De specialist helpt u dan graag door alle procedures van het importeren van een auto heen. Maar dit is niet het enige. Auto’s, motoren, oldtimers en boten worden professioneel van en naar elke plaats in de wereld vervoerd. Of u nu wilt samenwerken op professioneel niveau, of dat oldtimers uw passie als particulier zijn, in beide gevallen bent u op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in auto import zoals Marlog Car Handling. Ieder voertuig wordt veilig, voordelig en snel vervoerd. Naar auto import bedrijven hoeft u niet verder meer te zoeken.