Als er schade is ontstaan aan uw auto, wilt u hier snel vanaf. Dit kan bij de moderne autogarages van WellColl Groep in Weert, Roermond, Sittard, Heerlen of Maastricht. De vakkundige automonteurs herstellen uw autoschade, die is ontstaan na bijvoorbeeld een ongeluk of storm in onze goed uitgeruste garages in de omgeving van Maastricht. Wist u dat u ook bij deze specialist terecht kunt voor het herstellen van schade aan uw caravan, camper of vouwwagen? Deze expert verhuurt en leaset ook auto’s, eventueel als deelauto. Verder worden er ook volledig ingerichte bedrijfswagens geleverd, inclusief verlichting en eventueel belettering.

Ervaren hersteller van autoschade in Maastricht en omgeving

WellColl Groep voert zo’n 1300 vakkundige reparaties per jaar uit, waarmee zij een van de grootste autoschadeherstellers van de regio Maastricht is. Dit doen de vakkundige monteurs met behulp van modern gereedschap. Zo wordt er bijvoorbeeld uitgedeukt zonder dat er gebruik wordt gemaakt van spuiten, zodat uw auto als nieuw is. Op deze manier kunnen ook kleine beschadigingen hersteld worden. Dit geldt ook voor beschadigingen aan ruiten. Alle beschadigingen worden op een kostenbesparende manier gedaan, zonder gebruik te maken van stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Omdat WellColl Groep in de regio Maastricht is aangesloten bij AAS Schadeherstel, zijn kwalitatief hoogwaardige reparaties van uw autoschade gegarandeerd. 

Heeft u autoschade aan de ruiten van uw auto? Kom langs bij de specialist in de regio Maastricht

WellColl Groep is het adres voor allerlei soorten autoschade herstel in Maastricht en omgeving. Is er iets tegen uw ruit aan gekomen? Of een klein ongelukje gehad waardoor de ruit is beschadigd? WellColl Groep is dé mobiliteitspartner en lost het snel en vakkundig voor u op. Deze specialist repareert ruiten van iedere auto en van ieder merk. Heeft u een sterretje in de ruit? Laat dit snel repareren voordat het sterretje doorscheurt. Een barst in de ruit is niet alleen gevaarlijk, maar zo’n barst is ook niet meer te herstellen met hars, wat wel het geval is bij een sterretje in de ruit. Hierdoor kunnen de kosten hoog oplopen. Heeft u toch een barst in uw autoruit? De expert van WellColl Groep vervangen uw ruit snel en met zorg, zodat u weer veilig rondrijdt.