Bent u op zoek naar waterflessen of wijnflessen? Of gaat uw voorkeur uit naar stapelbare flessen? Ook jampotten, druppelflessen en medicijnflessen koopt u bij de specialist. Ja, u hoort het goed. In het assortiment van glazenflessenenpotten.nl vindt u stapelbare flessen. Deze zijn verkrijgbaar in 200 ml en 750 ml in wit- of groenglas. Door flessen te stapelen zult u veel ruimte besparen. Ideaal wanneer u over een relatief kleine keuken beschikt. Meer op zoek naar iets speciaals? U vindt bij de specialist ook potten in de vorm van een ster of kerstboom. Of u nu jampotjes of flessen wilt kopen, bij deze specialist bent u aan het juiste adres.

Creatieve creaties met jampotjes die u bij de specialist kunt kopen

Serveren van sauzen in een glazen pot? Of zelfgemaakte olie in mooie glazen flessen? Bij glazenflessenenpotten.nl maken ze creatieve creaties waarbij glazen potten en flessen worden gebruikt. Wat nu ook trendy is, is om divers drinken zoals limonade te serveren in glazen bekers. Dit is niet alleen praktisch, maar het ziet er ook nog eens superleuk uit. Een cadeautip: koekjesmix in een glazen pot. U voegt alle ingrediënten toe in lagen in de glazen pot en maakt het af met een leuk lintje en een label met de bereidingswijze. Maar natuurlijk kunnen de glazen potten ook als jampotten gebruikt worden. Wat voor jam u ook wilt maken, het is altijd verstandig om jampotjes te kopen bij glazenflessenenpotten.nl.

Gratis verzending wanneer u jampotjes voor meer dan €150,- gaat kopen

U koopt jampotjes van uitstekende kwaliteit bij Glazenflessenenpotten. Daarnaast wordt uw bestelling gratis verzonden wanneer u jampotjes gaat kopen boven de €150,-. Uw bestelde producten breken niet want deze worden goed verpakt. Dit wordt gedaan door middel van voldoende opvulling, krimpfolie of gesealde kartonnen trays, afhankelijk van uw product. Wanneer u jampotten bij glazenflessenenpotten.nl koopt, bent u verzekerd van veilig online betalen. Dit kan namelijk gedaan worden via iDEAL, MisterCash, GiroPay en Creditcard. Bent u een zakelijke klant? Dan kunt u er ook voor kiezen om achteraf te betalen. Deze specialist levert zowel door heel Nederland als België. Wilt u uw eigen bestelling bij ons komen afhalen, dan kan dat ook natuurlijk. Dit kan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.    

Bezoek de website voor meer informatie :