The fine liner
Energie

Isolatie spouwmuur? www.isolatie-spouwmuur.info

Op Isolatie-spouwmuur.info vindt u info over premies

Spouwmuurisolatie stimuleren is één van de maatregelen die de Vlaamse Overheid uitvaardigt om bepaalde doelstelling inzake CO2 reductie te bewerkstellingen. Deze vorm van isolatie maakt dan ook deel uit van het premiestelsel. De premie voor spouwisolatie bedraag in 2014 6,00 euro per m² en dit zonder enige beperking.

Spouwmuurisolatie wordt dus gebruikt om de ruimte tussen een spouwmuur te gaan isoleren. Het uitvoeren van deze arbeid vindt plaats in maximum 2 dagen. Door deze spouwmuur opt e vullen met isolatie verimijd je koudebruggen waardoor een woning nog energievriendelijker wordt  dankzij een zeer kleine ingreep. Dit resulteert in minder warteverlies en besparing op uw energiefactuur. De spouwmuur gaan isoleren kent dan ook geen enkel nadeel, maar biedt steeds voordelen. De plaatsing van spouwisolatie kan een reductie van uw gasverbruik tot wel 20% opleveren.

Spouwmuurisolatie is vaan het  laatste sluitstuk  van Vlaamse gezinnen wat ze gaan uitvoerenom de energiefactuur nog een beetje meer te verlagen. Veel Vlaamse woningen zijn immers al uitgerust met  een hoogrendementsketel, dakisolatie en hoogrendemensbeglazing. Momenteel worden er zelfs al meer dan 6000 reeds gebouwde woningen van spouwisolatie voorzien. De Vlaamse regering voorspelt een grote stijging van deze isolatievorm door de vele positieve effecten en de grote aanmoedigingspremies die er zijn momenteel.

Op zoek naar een gespecialiseerde isolatiespecialist voor de levering en plaatsing van de geschikte spouwisolatie voor uw woning? Isolatie-spouwmuur.info helpt u graag verder.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.isolatie-spouwmuur.info/