Met pallets werken biedt vele voordelen. Zo stapelt u uw producten handig op een pallet en kunt u meteen een hele stapel verplaatsen met een heftruck. Toch bestaat er het risico dat er dozen of producten van de pallet afvallen en u tijd of geld verliest hierdoor. Vermijd dit soort toestanden door de pallets te omwikkelen met plasticfolie. Op die manier beschermt u uw producten tegen schade. Vooral tijden het transport is die extra bescherming nodig. U kunt natuurlijk handmatig folie rond uw pallets wikkelen, maar dat is allesbehalve efficiënt. Gelukkig bestaat hier een betere oplossing voor: de palletiseermachine. Een palletiseermachine die voldoet aan uw wensen en aan de eisen van uw productie vindt u bij het gespecialiseerde bedrijf Certis Benelux.

Kies voor een palletiseerwikkelaar op maat van uw wensen

Er bestaan verschillende soorten palletiseermachines en wikkelaars. Bij Certis Benelux luisteren de experts van de Sales Account graag naar uw wensen en uw behoeftes om u op basis daarvan de juiste machine aan te bieden. Zo kiest u voor een halfautomatische palletiseermachine of voor een volautomatisch exemplaar. Bij de eerste soort moet de machine nog worden bediend door een van uw medewerkers. Een volautomatische machine werkt echter volledig onafhankelijk en wikkelt uw pallets op eigen houtje in de juiste soort plasticfolie. Naast de gradatie van automatisering, kunt u ook kiezen uit machines met een verschillende opstelling. Kiest u bijvoorbeeld voor een palletiseermachine met een armwikkelaar of past een draaitafelwikkelaar beter bij uw bedrijf? De experts van Certis Benelux onderzoeken het graag met u.

Kies voor een inpakmachine op maat

Investeer in een wikkelaar op maat van uw wensen en wikkel paletten efficiënt in met beschermende folie. Doe hiervoor beroep op de expertise ne het ruime productaanbod van Certis Benelux. Naast palletwikkelaar beschikt dit Belgische bedrijf bovendien nog over een waaier aan andere inpakmachines. Van een rekhoesmachine tot topsheetaanbrengmachine. Zo heeft u een adres voor al uw verpakkingsmachines. Wilt u meer weten over de mogelijke oplossingen voor uw bedrijf? Bezoek dan zeker de website van Certis Benelux!

https://www.certis.be/nl/