The fine liner
Image default
Media

Fotograaf in Noord-Oost Nederland nodig?

Dan ligt STUDIOVHF in Zwolle mooi centraal!

STUDIOVHF is een veelzijdige fotostudio en werkt ook veel op locatie voor fotowerk ter ondersteuning van redactionele artikelen in vakbladen en regionale uitgaven. Bij STUDIOVHF werken 2 fotografen full-time en een stagiar(e) van de Fotovakschool. Behalve bedrijfsfotografie en redactionele fotografie worden op locatie ook reclameopdrachten uitgevoerd en natuurlijk interieurfotografie. De fotostudio wordt voornamelijk gebruikt voor productfotografie, mode en kleding en portretfotografie.

Fotograaf Zwolle

De fotostudio zag het licht begin jaren negentig in Zwolle-Zuid en heeft ruim tien jaar gewerkt vanuit een pand in het Veeralleekwartier in Zwolle. Hier bevond zich de studio op de grote zolderverdieping en de donkere kamer in de kelder. De tussenliggende lagen hadden een woonfunctie voor de fotograaf en zijn gezin. Inmiddels is de studio alweer 6 jaar gevestigd in het Sallandse Heino nabij Zwolle. Hier is een praktische gelijkvloerse ruimte omgebouwd tot professionele fotostudio, kleedruimte en koffiecorner.

Bedrijfsfotografie

Zo’n 75% van de bedrijfsactiviteiten bestaat uit fotografie voor zakelijke opdrachtgevers. Veel wordt samengevat onder de noemer bedrijfsfotografie. Hierbij kan het gaan om de fotografie van een bedrijfspand, in- en exterieur, profielfoto’s van het personeel, foto’s van productie en logistiek, etc. Bedrijfsfotografie omvat dus veel fotografische disciplines en het is de taak van de fotograaf om op locatie onder veel verschillende lichtomstandigheden met goed beeld terug te komen. De fotografen van het Zwolse STUDIOVHF zijn zeer bedreven in het uit balanceren van bestaand licht met flitslicht. Hiervoor worden deels compacte reportageflitsers gebruikt en deels studioflitsers eventueel op separate accu’s. 

Een veelheid aan technieken en ervaring is aanwezig bij STUDIOVHF en u kunt dus gerust een verscheidenheid aan opdrachten onderbrengen. Wijun nodigen u uit het online portfolio te bekijken en horen graag van u!

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.studiovhf.com/over/

Gerelateerde artikelen

Geld met Youtube verdienen