U heeft zeker geen twee linkerhanden. Sterker nog, u bent heel erg handig. Dan hoeft u uw zwembad niet laten aanleggen maar doet u het gewoon zelf. Dan kunt u ervoor kiezen om zelf een zwembad aan te leggen in uw achtertuin. Het is echter wel verstandig om de hulp in te schakelen van de professionele werkwijzen van Van den Heuvel Zwembaden. Waarom? Men denkt graag met u mee en staat voor u klaar. Dat is niet het enige. Ook voor deskundig advies en voor het leveren van alle benodigde materialen, zoals een zwembadtrap, warmtewisselaar of installaties, kunt u hier terecht. Zo wordt het aanleggen van een zwembad eenvoudig als u handig bent.

Zwembad laten aanleggen: wat zijn uw wensen?

U heeft de wens om in de zomerdag heerlijk te kunnen genieten van het water. Een eigen zwembad is daar perfect voor en die kunt u gewoon in uw tuin laten aanleggen. Maak dan kennis met de jarenlange ervaring van Van den Heuvel Zwembaden. Hier bent u altijd verzekerd van een uniek zwembad die voldoet aan uw wensen. Hoe dat kan? Tijdens een gesprek geeft u uw voorkeuren door en zij gaan aan de slag. Van ingebouwde trappen tot zonne-energie verwarming en van prachtige verlichting tot een jetstream in het zwembad: er is weinig dat de vakspecialisten niet voor u kunnen regelen. Hoe ziet uw droomzwembad eruit?

Weinig onderhoud nadat u een zwembad heeft laten aanleggen

Door professionals wilt u een zwembad laten aanleggen maar u heeft weinig tot geen tijd voor het onderhoud ervan. Kies daarom voor Van den Heuvel Zwembaden. Hier heeft men zelf een milieuvriendelijk systeem ontworpen waardoor u verzekerd bent van een onderhoudsvriendelijk zwembad. Hierdoor is het wekelijks bodemzuigen en afschrobben van de waterlijn verleden tijd. Het unieke ‘omtrek-skimming’ systeem en de automatische bodemreiniging zorgen ervoor dat u minder vaak onderhoud heeft aan het zwembad. Naast het laten aanleggen van een zwembad bent u hier aan het juiste adres voor zwembadrenovatie en de aanschaf en installatie van diverse zwembadtoebehoren. Wat zijn uw wensen?