The fine liner
Image default
Tuin en buitenleven

Een schutting van hout voor elk tuin

Bent u op zoek naar schutting hout? Is uw oude schutting aan vervanging toe? Hebben de buren de heg te kort gesnoeid? Of wilt u gewoon een keer wat anders? Met een schutting creëert u in een handomdraai een mooie afscheiding en geeft u uw tuin een andere uitstraling. Of u nu gaat voor een klassieke afscheiding van vuren hout, of een moderne hardhouten schutting, er bestaat een schutting van hout voor elke tuin en elke smaak.

Doe het zelf en maak een schutting

Uiteraard kunt u kiezen voor een standaard tuinscherm. Deze zijn er in verschillende vormen en maten en zijn binnen de kortste keren opgezet. Er is maar weinig voor nodig en u heeft in een handomdraai een nieuwe tuinafscheiding. Als u een beetje handig bent en dat leuk vindt, dan kunt u er ook voor kiezen om uw schutting zelf te bouwen. Alles wat u nodig heeft is schutting hout, palen en bevestigingsmaterialen. En natuurlijk een goed ontwerp.

Een goed ontwerp, én wat advies

Met een goed ontwerp alleen komt u er niet. Voordat u aan het klussen slaat, is het wellicht een goed idee u een beetje te verdiepen in de mogelijkheden en de aandachtspunten. De specialisten van Houthandel Van der Heijden weten precies waar ze het over hebben. Ze kunnen u adviseren over het ontwerp en de houtsoorten. Daarnaast leveren ze het hout natuurlijk en kunnen ze het voor u op de gewenste maat zagen. Vanzelfsprekend verkopen ze ook de bevestigingsmateriaal en het gereedschap. En groeit het project u toch een beetje boven het hoofd? Dan kunt u de schutting ook door hen laten plaatsen, of u kiest toch voor een kant en klaar scherm. Zo zit u in no time lekker in de tuin in de schaduw van uw nieuwe schutting van hout.

Gerelateerde artikelen

Zo gebruikt u een pizza oven voor buiten