Wil je een vouwgordijn of lamellen op maat in jouw woning of kantoor laten plaatsen? Dat is een slimme keuze die je veel plezier gaat opleveren. Een atelier waar je terecht kunt voor de mooiste lamellen op maat is BD Atelier. Hier kan je terecht voor verschillende soorten raamdecoratie, die allen van zeer hoge kwaliteit zijn. Ook voor lamellen op maat ben je hier dus zeker aan het juiste adres. Als je de keuze voor lamellen hebt gemaakt, heb je ook nog de keuze tussen horizontale of verticale lamellen. Horizontale lamellen zijn een populaire vorm van raamdecoratie en zijn dan ook in veel huizen te vinden.

Geniet jij binnenkort ook van horizontale lamellen?

Lamellen op maat van BD Atelier worden vakkundig ingemeten bij jou thuis. Tijdens dit bezoek wordt ook besproken wat voor lamellen je precies wilt. Voor horizontale lamellen heb je de keuze uit hout en aluminium. Beide hebben hun specifieke eigenschappen en voordelen. Zo brengt hout een fijne sfeer in huis, maar is aluminium juist heel strak en tijdloos. Kom je er niet helemaal uit welke lamellen het beste bij jouw interieur passen? Dan helpt Barbara Doms van BD Atelier graag met een professioneel advies. Zo stel je de lamellen samen, die passen bij jouw smaak en interieur.

Volop keuze bij verticale lamellen

Wil je graag verticale lamellen of vouwgordijnen op maat in jouw huis of bedrijf? Dan heb je volop keuze, zowel uit kleur als materiaal. Kies je voor lamellen van textiel, pvc of aluminium? Of kies je voor een vouwgordijn op maat als echte eyecatcher in je interieur? Een handige bijkomstigheid van de pvc lamellen op maat is dat deze zeer onderhoudsvriendelijk zijn en zelfs afgewassen kunnen worden. Naast lamellen op maat vind je bij BD Atelier veel andere soorten raamdecoratie. Bijvoorbeeld prachtige vouwgordijnen op maat, maar ook rolgordijnen, overgordijnen en nog veel meer. Voor alle gordijnen in jouw huis kan je terecht bij BD Atelier voor een prachtig eindresultaat.