Wist u dat u bij Star Stijlmeubelen een klassiek interieur kunt vinden met een maximaal comfort. Zo zien de meubelen er prachtig uit én zitten ze als gegoten. Zo moet een bank niet alleen heerlijk zitten. Het is minstens zo belangrijk dat deze volledig in uw klassiek interieur past. En dat is ook precies waarom u eens een bezoek moet brengen aan Star Stijlmeubelen, hét familiebedrijf dat enkel klassieke meubelen in de collectie heeft. De banken zijn verkrijgbaar in de mooiste materialen zoals leder en velours, en voor de meeste modellen kunt u uw favoriete kleur kiezen middels diverse stalen. Zodra u uw keuze voor een bank gemaakt heeft, kunt u ook eens een kijkje nemen in het aanbod aan fauteuils, waarmee u de zithoek in uw klassiek interieur écht afmaakt.

Een salontafel is een echte aanvulling in uw klassiek interieur

Zoekt u een salontafel? Dan kiest u voor een handig meubelstuk. Of u nu een borreltje drinkt met uw partner, onder het genot van muziek een goed boek leest of een prachtig boeket heeft gekregen van uw dochter waar u een plek voor zoekt in uw interieur. Daarnaast maakt het uw zithoek sfeervol én tijdschriften en onderzetters kunt u er moeiteloos in opbergen. Maar waar vindt u een ruim aanbod aan salontafels, waarmee u een klassiek interieur complementeert? Natuurlijk bij Star Stijlmeubelen, gespecialiseerd in een klassiek interieur sinds 1895. Van hoektafels tot aan ronde tafels en van kersenhout tot aan Frans antiek eikenhout. Naar wat voor materiaal gaat uw voorkeur uit?

Een tv-commode: praktisch en onmisbaar in een klassiek interieur

Bent u een liefhebber van een klassiek interieur en zoekt u een mooi meubelstuk voor uw televisie. Ga dan voor een prachtige tv-commode. Naast dat dit meubelstuk er prachtig uitziet in uw interieur, is het ook nog eens heel praktisch. Wellicht heeft u een grote collectie videobanden of dvd’s van uw (klein)kinderen, die u uit het zicht wilt hebben. U houdt van prachtige Duitse klassieke muziek, waardoor u de cd-speler en cd’s bij elkaar op wilt bergen. Of er zijn andere redenen waardoor u extra opbergruimte nodig heeft. Kies voor een tv-commode van Star Stijlmeubelen, gemaakt van onder meer kersenhout en notenhout en afgewerkt met prachtige details zoals sierlijke handvatten. Hierdoor past de tv-commode ook perfect bij uw klassiek interieur. Heeft u een tv-commode aangeschaft, maar heeft u geen tijd om het meubelstuk op te halen? Dat is geen probleem. Kies dan voor gratis levering door Star Stijlmeubelen. Makkelijk toch?