The fine liner
Gezondheid

Botox

Iedereen wil er altijd op zijn best mogelijk uit zien. Helaas worden we allemaal ouder en bij dit proces hoort nu eenmaal dat we allemaal te maken krijgen met de nadelen van ouder worden. Het is vandaag de dag absoluut niet meer noodzakelijk om onder het mes te gaan om er weer jonger uit te zien. Een sterk opkomende trend de laatste jaren is namelijk botox. Bij botox Rotterdam kunt u voor een relatief goedkope prijs namelijk er al snel weer wat jaartjes jonger uitzien. Botox wordt voornamelijk gebruikt om de zogenoemde fijne rimpels die ontstaan tussen het 20e en 30e levensjaar te laten verdwijnen. Deze rimpels ontstaan voornamelijk door het lachen en het fronsen. Botox is een veilige en effectieve manier dus om deze rimpels aan te passen. Het effect van een botox behandeling houdt ongeveer 3 tot 4 maanden aan. Voor slechts 100 euro kunt u tegenwoordig al een botox behandeling krijgen.

Naast het verwijderen van rimpels is botox ook nog toepasbaar voor andere problemen. In Nederland zijn er veel mensen die kampen met het probleem van overmatig zweten. Dit kan voor mensen gênante situaties opleveren en dan ook echt een sta in de weg vormen in hun leven. Gelukkig kun je overmatig zweten behandelen met botox waardoor mensen weer vrij in het leven kunnen staan. Botox kan worden ingespoten in de handpalmen, voetzolen of oksels. Botox blokkeert als het ware het zweetsignaal van de zenuwen naar de oksels dan wel handpalmen of voetzolen. De zweetproductie neemt dan binnen 1 tot 2 weken sterk af. Het effect van de behandeling houdt enkele maanden aan. Bij de eerste behandeling moet meestal de patiënt na enkele weken terugkomen om het effect van de behandeling te testen.

Voor diverse problemen vormt een botox behandeling dus de oplossing. De voordelen van de behandelingen zijn de eenvoud, de prijs en het feit dat het bijna geheel pijnvrij is.

Bezoek de website voor meer informatie : http://injectableklinieken.nl/nl/