Wilt u deze zomer een echt knalfeest geven? Dan is het een goed idee om voor uw gasten wat lekkers te serveren. Laat eens een keer de snacks en borrelhapjes voor wat ze zijn en kies voor iets waarvan uw gasten echt genieten. Verras uw gasten met een verzorgde BBQ thuis of een uitgebreid buffet. Denk bijvoorbeeld aan een typisch Ollands of Mexicaans buffet. U kunt ook kiezen voor een party menu. Dan bent u er zeker van dat al uw gasten kunnen genieten van lekker eten. Een party menu kan bijvoorbeeld bestaan uit verschillende soorten vlees, stokbrood, salades, gekruide aardappeltjes en diverse smaken bavarois. Ook kan een barbecue worden thuisbezorgd als u een feest in de zomer organiseert. Als uw gasten na het buffet of de verzorgde BBQ thuis nog altijd honger hebben, kunt u ze alsnog een lekkere hapjespan of bittergarnituur voorschotelen.

Verzorgde BBQ thuis: u hoeft niet eens af te wassen

Weet u nog, vorige zomer? Die lange zomeravond dat u wat vrienden of familie had uitgenodigd om gezellig met zijn allen te barbecueën? Dat zijn de momenten waarop u pas echt kunt genieten. Lekker vlees bakken en genieten van al het lekkers, terwijl u een verfrissend drankje neemt. Enige nadeel is dat een BBQ veel voorbereiding vereist. U moet bijvoorbeeld veel vlees en andere lekkernijen kopen en de barbecue voorbereiden. Gelukkig is dat tegenwoordig verleden tijd. U kunt namelijk een verzorgd BBQ pakket voor thuis bestellen. U kiest welk vlees en ander eten u graag zou hebben en dit wordt samen met borden, bestek, servetten, tangen en de barbecue bij u thuisbezorgd. Ook na de BBQ kunt u nog altijd genieten van een uitstekende service. Zo hoeft u niet eens zelf de vaat te doen. Alles wordt gewoon weer opgehaald.

Barbecue snel en gratis thuisbezorgd en weer opgehaald

Organiseert u wel eens een barbecue, dan weet u dat dit best wel wat tijd kan kosten. Dit komt omdat de barbecue goed moet worden voorbereid. Zo moet u bijvoorbeeld zorgen dat er voldoende vlees en ander lekkers in huis is.  Als u daar allemaal geen zin of simpelweg geen tijd voor heeft, kunt u ook voor een verzorgde BBQ voor thuis kiezen. U bestelt online een BBQ menu, bestaande uit verschillende soorten vlees, salades, sauzen, stokbrood en kruidenboter, borden en bestek, servetten, tangen en een barbecue met gas. U kunt zelf dit BBQ pakket samenstellen en thuis laten bezorgen. Vervolgens wordt al dit eten, alle toebehoren en ook de barbecue thuisbezorgd. De bezorging is gratis. Er kan naar wens ook nog extra vlees worden besteld. Als u heeft genoten van uw verzorgde BBQ voor thuis en klaar bent met eten, wordt alles weer netjes opgehaald. U hoeft zelf niet eens de vaat te doen!

Bezoek de website voor meer informatie :