Een groepsaccommodatie als tipidorp is de perfecte uitvalsbasis voor een geslaagd familieweekend. Wilt u er eens tussenuit met uw gezin of zelfs met de hele familie? Dan is het zeker de moeite waard om de mogelijkheden van westernboerderij De Baerle eens te bekijken. Daar is namelijk van alles te beleven voor jong en oud. Zo kunt u diverse arrangementen op maat boeken. Het is dan ook goed mogelijk diverse actieve uitsapjes te ondernemen, maar u kunt er ook voor kiezen heerlijk te eten of drinken. Ga bijvoorbeeld handboogschieten, quad rijden, paintballen, country golfen, survivallen, scooter rijden of steppen, of kies voor een pizza, pils en plezier arrangement. Bij een groepsaccommodatie in Gelderland kan het allemaal. Wilt u een bedrijfsfeest in de omgeving van Gelderland organiseren? Ook dat is mogelijk!

Bedrijfsfeest of familiedag? Groepsaccommodatie in Gelderland voor particulieren en bedrijven

Particulier of bedrijf, bij een boerderij in Didam maakt het helemaal niet uit: u kunt er altijd terecht. Zo bieden ze talloze mogelijkheden en arrangementen voor een bedrijfsfeest of vergadering. Of u nu een heerlijke familiedag wilt organiseren, u een gezellig bedrijfsfeest wilt geven of u met uw collega’s wilt vergaderen: bij deze groepsaccommodatie in Gelderland bent u aan het juiste adres. De specialist biedt een ruim assortiment aan activiteiten en de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Zo kunt u diverse activiteiten voor binnen en buiten ondernemen, maar is het ook mogelijk heerlijk te eten. Wat past het beste bij uw gezelschap? De specialist voorziet u van advies en doet een voorstel voor een dag met activiteiten die bij uw gezelschap aansluiten.

Overnachten in een groene omgeving bij gezellige groepsaccommodatie in Gelderland

Gaat u een bedrijfsfeest organiseren? Of misschien een weekendje weg met de familie? Wat dacht u ervan dan om naar een gezellig groepsaccommodatie in Gelderland te gaan? Op de westernboerderij kunt u heerlijk genieten van de prachtige groene omgeving en u kunt diverse leuke uitstapjes ondernemen. Ook zijn er vele mogelijkheden tot teambuilding bij Westernboerderij De Baerle. Ga bijvoorbeeld met een grote groep quad, solex of scooter rijden in de mooie omgeving of kies voor actie tijdens uw verblijf met paintballen, survivallen of een zeskamp. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is altijd een activiteit te vinden die bij uw gezelschap past. Bent u de hele dag heerlijk bezig geweest? Dan kunt u op de groepsaccommodatie in Gelderland overnachten in een retro caravan of unieke tipi.

Bezoek de website voor meer informatie :